Referencer

Vi lever af gode relationer. Her ser du et udpluk af vores referencer.

“Vores samarbejde med ReTest giver os den tryghed vi har brug for i forhold til sikkerheden i vores systemer og på vores IT-infrastruktur. ReTest har stor erfaring både med de tekniske og analytiske aspekter omkring IT-sikkerhed og formår at kommunikere det på en måde der både er fyldestgørende og let forståeligt. ReTest sætter sig ind i og forstår vores behov og er samtidig proaktive omkring at se nye muligheder og nødvendige tiltag. Vi ønsker en professionel IT-sikkerhedspartner, som vi kan møde i øjenhøjde. Det har vi fået med ReTest.”
Allan Bredahl

CIO, Insubiz

I CardioLab har vi valgt at bruge Retest for at sikre vores dataopbevaring og journalsystemer møder det sikkerhedsniveu, som kræves af en speciallægeklinik. Samarbejdet har været enkelt og forståeligt, også for ikke-teknisk personale. Retest har ageret som sparingspartner for vores udvikler efter den indledende gennemgang for at sikre at implementering af forbedringer sker korrekt. Det giver os som speciallægeklinik en stor tryghed at Retests har en høj grad af professionalisme”.
Janet Alsø

Adm. direktør /ejer, CardioLab.dk

”ReTests services bliver leveret i et format, der passer godt til vores temperament. Rapportens sprog er konkret, let forståelig og resuméet kan læses uden teknisk kendskab til it-sikkerhed.
Deres konsulenter har skabt tillid blandt vores teknikere og deres ændringsforslag er let operationaliserbare i vores organisation.”

Anonym

Privat Virksomhed, Sundhedssektoren

“KOBAJ.com er en online global markedsplads, hvor slutbrugere køber vin direkte fra vingårde i hele verden. Vi faciliterer salget, samt sikrer transport og betaling af afgifter i de forskellige lande. Applikationen er en vital del af vores forretning. De test vi løbende foretager med ReTest Security, giver os de bedste forudsætninger for, at sikre den.”

Alexander Kidd

Founder & CEO, KOBAJ.com

“ReTest leverer et rigtigt godt stykke arbejde, der understøtter vores arbejde med it-sikkerhed. Deres rapporter er let forståelige og med opsummeringer, der gør dem lettere for os at arbejde ud fra. ReTests konsulenter har skabt tillid blandt vores teknikere, og deres ændringsforslag fungerer i praksis og passer ind i vores organisation.”
Michael Mather

Digitaliserings- og IT-chef, Odense Renovation

“ReTests arbejde gør vores hverdag lettere. Deres rapporter har funktioner, som vi ikke har set andre steder. Der er for eksempel en valideringsfunktion, som hjælper vores teknikere, når de skal løse sårbarhederne. Rapporterne gør det også enkelt for mig, at formidle det overordnede billede for ledelsen.”
Jesper Bunch Christensen

It-Driftschef, Holstebro Kommune

“Business Danmark har, set i lyset af de konstante sikkerhedstrusler, søgt at sikre os bedst muligt og komme hackerne i forkøbet. Som et led i dette har vi indgået aftale med firmaet ReTest. De scanner løbende for sikkerhedshuller, og leverer resultatet i en super struktureret og let forståelig rapport. Med deres yderst professionelle tilgang har de skabt tillid til, at vi ikke har uønskede sårbarheder, og dem der måtte opstå, får vi gode operationelle løsningsforslag til at håndtere.”
Flemming Bjerring Jensen

IT & Sikkerhedschef, Business Danmark

“We believe Coworking Spaces have a role to play with the increasing cyber security threats. That’s why we hired ReTest. They conducted an analysis of our physical and digital setup to uncover vulnerabilities that could be a threat for us as Coworking space operators and our members.”

Peter Munkholm Nielsen

Head of The Camp, The Camp / Rainmaking

Har du brug for hjælp til din it sikkerhed, eller overvejer du, om det giver mening for at fokusere på din virksomheds IT-infrastruktur.

Kontakt os og få en dialog om dit projekt.

Jeg vil gerne ringes op

Benyt kontaktformularen, og vi vil ringe dig op inden for 48 timer.

7 + 15 =

Kontakt

Telefon

+45 61 414 414

Email

[email protected]

Adresse

The Camp
Klausdalsbrovej 601
2750 Ballerup