Referencer

“Vores samarbejde med ReTest giver os den tryghed vi har brug for i forhold til sikkerheden i vores systemer og på vores IT-infrastruktur. ReTest har stor erfaring både med de tekniske og analytiske aspekter omkring IT-sikkerhed og formår at kommunikere det på en måde der både er fyldestgørende og let forståeligt. ReTest sætter sig ind i og forstår vores behov og er samtidig proaktive omkring at se nye muligheder og nødvendige tiltag. Vi ønsker en professionel IT-sikkerhedspartner, som vi kan møde i øjenhøjde. Det har vi fået med ReTest.”

Allan Bredahl

CIO, Inzubiz

“Business Danmark har, set i lyset af de konstante sikkerhedstrusler, søgt at sikre os bedst muligt og komme hackerne i forkøbet. Som et led i dette har vi indgået aftale med firmaet ReTest. De scanner løbende for sikkerhedshuller, og leverer resultatet i en super struktureret og let forståelig rapport. Med deres yderst professionelle tilgang har de skabt tillid til, at vi ikke har uønskede sårbarheder, og dem der måtte opstå, får vi gode operationelle løsningsforslag til at håndtere.”

Flemming Bjerring Jensen

IT & Sikkerhedschef, Business Danmark

“ReTest leverer et rigtigt godt stykke arbejde, der understøtter vores arbejde med it-sikkerhed. Deres rapporter er let forståelige og med opsummeringer, der gør dem lettere for os at arbejde ud fra. ReTests konsulenter har skabt tillid blandt vores teknikere, og deres ændringsforslag fungerer i praksis og passer ind i vores organisation.”

Michael Mather

Digitaliserings- og IT-chef, Odense Renovation

“ReTests arbejde gør vores hverdag lettere. Deres rapporter har funktioner, som vi ikke har set andre steder. Der er for eksempel en valideringsfunktion, som hjælper vores teknikere, når de skal løse sårbarhederne. Rapporterne gør det også enkelt for mig, at formidle det overordnede billede for ledelsen.”

Jesper Bunch Christensen

It-Driftschef, Holstebro Kommune

“KOBAJ.com er en online global markedsplads, hvor slutbrugere køber vin direkte fra vingårde i hele verden. Vi faciliterer salget, samt sikrer transport og betaling af afgifter i de forskellige lande. Applikationen er en vital del af vores forretning. De test vi løbende foretager med ReTest Security, giver os de bedste forudsætninger for, at sikre den.”

Alexander Kidd

Founder & CEO, KOBAJ.com

”ReTests services bliver leveret i et format, der passer godt til vores temperament. Rapportens sprog er konkret, let forståelig og resuméet kan læses uden teknisk kendskab til it-sikkerhed.
Deres konsulenter har skabt tillid blandt vores teknikere og deres ændringsforslag er let operationaliserbare i vores organisation.”

Anonym

Privat Virksomhed, Sundhedssektoren

Vil du ringes op?

Benyt kontaktformularen, og vi vil ringe dig op inden for 48 timer.

14 + 15 =

Kontakt

Telefon

+45 61 414 414

Email

info@retest.dk

Adresse

The Camp
Klausdalsbrovej 601
2750 Ballerup