Retest udfører sikkerhedsscan

Brug pentestere som it-sikkerhedskonsulenter

Når man ved hvor sikkerhedshullerne typisk opstår, kan man bidrage til at forebygge dem. En Pentester kan med fordel bruges til andre opgaver end klasiske test.

ReTest yder konsulentbistand til projekter, hvis vi mener, at vi har kompetencerne til at hjælpe jer med den specifikke opgave.

  Fordele ved ReKon & ReFlex

  • Få løst sikkerhedsopgaver ad-hoc
  • Konkurrencedygtig timepris på dygtige it-sikkerhedskonsulenter
  • Få løst it-sikkerhedsopgaver, I ikke selv får løftet i en travl hverdag
  • Involver specialister i konfigurering af din test-teknologi, cloudsikkerhed, kryptering, backup eller sikkerhed i AD
  • Få sikkerhedsrådgivning med i jeres udviklingsproces (DevSecOps)

ReKon – Konsulentopgaver med defineret scope

Vores konsulentydelser tager udgangspunkt i jeres behov. Opgavens indhold og omfang bliver fastsat efter et indledende møde. I vil herefter modtage et tilbud, hvori der står beskrevet, hvad opgaven omhandler og hvad vi leverer.

Vi er for eksempel involveret i sikkerhedsvurdering af klientsoftware eller systemarkitektur. Det kan også være mere generel rådgivning inden for cloudsikkerhed, processer for kryptering og backup eller sikkerhed i AD. Vi er også tilknyttet i forbindelse med udvikling af applikationer (DevSecOps)

 

ReFlex – Klippekortsordning

Der kan opstå situationer, hvor I får brug for ekspertviden, men hvor det med projektets størrelse ikke kan betale sig at hyre en konsulent ind. Det kan f.eks. være i forbindelse med gen-test af sårbarheder, hvor I er i tvivl om de er blevet løst tilfredsstillende. I stedet for at vente på at den næste fulde test bliver afviklet, kan I bruge klippekortet til at få afviklet nogle målrettede tests mod de ændringer I har foretaget.

ReFlex er vores klippekortsordning, hvor vi stiller en tekniker til rådighed til mindre opgaver til en fordelagtig timepris. Denne service er målrettet de virksomheder, som foretrækker høj fleksibilitet.

Vi tilbyder 3 varianter; 25, 50 eller 100 timer.

Tag fat I os nedenfor og få en snak med en af vores sikkerhedskonsulenter.

Jeg vil gerne ringes op

Benyt kontaktformularen, og vi vil ringe dig op inden for 48 timer.

9 + 10 =

Kontakt

Telefon

+45 61 414 414

Email

[email protected]

Adresse

The Camp
Klausdalsbrovej 601
2750 Ballerup