Retest udfører sikkerhedsscanning

Security hardening af servere og klienter 

ReView er en konfigurationsgennemgang af jeres servere eller klienter. Her bliver der typisk taget udgangspunkt i en frisk installation (Standard Image), så det kan vurderes, om denne er opsat efter best practice

 Fordele ved Review

  • Fjern opsætningsfejl i standard images, så jeres servere og klienter bliver modstandsdygtige
  • Undgå at de samme opsætningsfejl går igen på flere enheder, så det bliver vanskeligere , at eskalere et angreb
  • Foretag hardening af servere og klienter, inden de lanceres til produktion  

 

ReView – Sikrer dine servere og klienter

Når en hacker først er på netværket, kan det være nemt at bevæge sig rundt på enhederne, hvis den samme opsætningsfejl går igen på flere enheder.

Derfor er det vigtigt at få foretaget en uvildig gennemgang af både servere og klienter, som kan være med til at forbedre hygiejnen og højne sikkerheden, når nye enheder konfigureres.

Hvis en medarbejders maskine bliver kompromitteret eller hvis en maskine mistes, er det ligeledes vigtigt, at der ikke er sårbarheder på maskinen, der giver adgang til jeres systemer.

Reviewet udføres typisk ved, at vi får adgang til en server eller tilsendt et serverimage eller en klient PC, som vi derefter udføres vores test på.

 

Hvor ofte udføres reviews?

Man bør udføre review, når et nyt operativsystem tages i brug, og som minimum en gang om året. Det skyldes at der hele tiden kommer nye metoder til, som kan misbruges til at få adgang til enhederne

 

Rapportering

Arbejdet munder ud i udarbejdelsen af en udførlig rapport, der dokumentere valg af metode og test cases og levere prioritering af sårbarheder og forslag til mitigering.

Rapporten vil være to-delt, et ledelsresumé der i ikke tekniske termer kort beskriver jeres aktuelle it-sikkerhedsniveau og dernæst et teknisk afsnit hvor de fundne sårbarheder beskrives og vigtigst af alt, hvordan I får dem udbedret og dermed vanskeliggør et potentielt angreb.

Vi vil gerne holde et afrapporteringsmøde med jer.

Tag fat i os nedenfor for at få en dummy-rapport tilsendt.

Jeg vil gerne ringes op

Benyt kontaktformularen, og vi vil ringe dig op inden for 48 timer.

5 + 1 =

Kontakt

Telefon

+45 61 414 414

Email

[email protected]

Adresse

The Camp
Klausdalsbrovej 601
2750 Ballerup